Eräs fiksu (no tässä asiassa fiksu, muuten en ko. henkilön toikkarointeihin ota kantaa) sanoi miule tänään, että ei voi vihata taikka inhota ihmistä jota ei tunne. Joku fiksuus tuossakin lauseessa, imho. Tällä hetkellä inhoni ohjautuukin siis tuttuun ihmiseen, hieman liiankin tuttuun.

Kun Buddha-luonto ja henkinen perse repeävät samaan aikaan.
Aamu meni perhosia vatsassa ja iltapäivä vuoroin raivoten ja vuoroin itkua pidätellen. Siinä se kaunis ja tyyni, kaiken anteeksiantava Buddha-luonto oli taas ilmeisesti jäänyt kotiin, riehasin kuin pieni punapersepaviaani konsanaan. Suhteellisen tunteikas päivä siis kaikenkaikkiaan. Ei vain yhden asian takia, tämäkin homma oli monen asian summa. Oli niitä hyviä ja hauskojakin momentteja, Sharkki ja Janne viihdyttivät miuta kuivakan koulutuksen ajan (tai sen ajan mitä sitä kesti, pitkä tarina, älä kysy.)

Onko wanhojen ihmisten pakko rutkuttaa kaikesta? Onko niiden pakko kytätä? Jos niitä sanoo wanhoiksi tai kysyy miksi ne on niin wanhoja niin miksi niillä menee hermo heti? Ähähähää, miu lempparihuumoria vielä tässä iässä. "Täh, nelkyt? Miu isiki on nuorempi ku sie, vähäX oot wanha. (Y/E-W eli Ye Olde Wanha nimellä tunnetaan tämä ilmiö nykyään Team MC Evoissa, miu ansiota! \o/)"

Ilman kokaa ei voi koodaa. Vai oliko se kuitenkin kolaa...?
3 tölkkiä laitti- Mad Crockia, 1,5 litraa Coca Cola Zeroa, kaksi Pim'siä ja kaksi tupakkaa.
Niillä vedettiin tämä päivä. Hitaastihan se meni, mut tärkeintä että meni kumminkin.

This is me... Then.
Tämän päivän olotilat heittelehtivät aikalailla. Ensin väsytti, sitten pelotti, sitten ahdisti ja lopuksi tuntui, etten minä enkä rakkaani ole turvassa. Kärkäs on ehkä miusta sittenkin se oikea eikä ole suuttuminen ihmiselle joka miua niin kuvasi.
You wanna fight? Come and get it. Hankala ja tulinen luonne ei aina ole hyväksi, joten en osaa sanoa mitä tässä oikeastaan pitäisi sitten tehdä. Aika näyttää, mutta jos jotain inhoan epäoikeudenmukaisuuden lisäksi niin se on odottamista. Että have a little patience.

One Night in Bankok, and The World's Your Oyster. (Ja pehmopokea in public.)
Kapasiteetti on täällä ens viikonloppuna, raahaan Ninnin ja Sanrion sitä kattomaan, vaikka sitten väkisin. Kick and scream all you want, but it's gonna happen. Oisko se ihan jopa nollauskännien paikka. Wariokin ehk maybe maybe tulossa tänne, oishan se ihana nähdä. Sanriokin käyttäytyy kuin mies, joten ei tartte olla ihan paskat housus et kuka saakaan turpaansa tällä kertaa, kun näen miespuoleisia ystäviäni.

Harbl, It Means Everything and Nothing at The Same Time.
Thank You 4Chan /b/, for teaching me the noble arts of Goatse.
Joku päivä kun opin sen ignooramisen jalon taidon, ai hittolainen. Sit oon voittamaton. No, sitä kaunista päivää odotellessa sitten...